Koivijver

Als u heeft besloten om koi karper vissen te gaan houden is het belangrijk dat u de juiste vijver voor ze heeft met een passend filtersysteem. Natuurlijk heeft u zich al georiënteerd. Maar graag leggen wij aan u uit, hoe HVD Koi voor u te werk gaat.

Een koivijver bouwen of maken betekent dat er rekening moet worden gehouden met de speciale eisen voor de vissen. Het houden van deze watervrienden en een koivijver aanleggen vraagt ook de nodige tijd en expertise. Om uw vrienden straks optimaal te kunnen verzorgen is er bij de aanleg van een koivijver de nodige voorbereiding en expertise vereist. Hiervoor bent u bij HVD Koi aan het juiste adres. Daarnaast zal u rekening moeten houden met het feit dat een koi vijver aan specifieke eisen zal moeten voldoen. Graag adviseren wij u hierover en brengen wij uw droom tot uitvoering.

Zwemvijver

HVD Koi, onderdeel van HVD Aqua, kan voor u ook een zwemvijver realiseren zodat u samen met uw watervrienden kunt zwemmen. Door de stroming in een zwemvijver goed af te stemmen, gebruik te maken van de juiste bodembedekking en correcte waterplanten wordt er een uitgebalanceerd biologisch evenwicht gecreëerd. Zodoende kunt u risicoloos samen met uw vissen zwemmen.  Uiteraard is een zwemvijver ook te realiseren zonder enige visbezetting.

Comments are closed.